نشانی: بزرگراه بابایی شرق، هنگام جنوب، نبش میدان هنگام، خیابان یا مهدی (عج)، مجتمع خدمات خودرویی شبنم، اتو رنگ رضایی

تلفن تماس: 09123708426

آدرس صافکاری رضایی

سپر سازی

به قسمت جلویی خودرو ها سپر گفته می ‌شود در هنگام تصادفات رانندگی اولین قسمتی از خودرو دچار آسیب‌ دیدگی و مشکل می ‌شود سپر آن است. معمولاً در تمامی تصادف ‌های رانندگی سپر خودرو دچار مشکل می ‌شود. به همین علت است که بعد از تصادفات افراد در پی درست کردن سپر خودرو هستند. برای درست کردن سپر ماشین، آن را باید به دست یک متخصص با تجربه در این زمینه سپرد. معمولاً بعد از تصادفات رانندگی، افراد ماشین خود را به یک سپر سازی برای تعمیرات سپر می ‌سپارند. ما در این مقاله قصد داریم مطالب مختلفی را درباره سپرسازی با شما درمیان بگذاریم. معمولاً در تصادفات رانندگی مختلف سپر خودرو ها آسیب‌ های مختلفی می‌ بیند. این آسیب ‌ها ممکن است به‌ صورت بسیار جزئی و یا بسیار جدی باشد. تمامی مشکلات ایجاد شده برای سپر ماشین، در سپرسازی تعمیر و اصلاح می ‌شوند. در برخی از موارد و تصادفات رانندگی آسیب وارده به سپر به ‌حدی زیاد است که دیگر نمی‌ توان آن را تعمیر کرد و افراد مجبور هستند برای خودروشان سپر تهیه کنند. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا اطلاعات زیادی درباره سپرها و سپر سازی بدست بیاورید.

سپرسازی - قیمت سپرسازی ماشین در محل - صافکاری رضایی

سپر سازی به تعمیر و بازسازی سپر خودروهای آسیب دیده می‌پردازد. این کار شامل صافکاری، نقاشی، جوشکاری، ترمیم و تعویض قطعات آسیب دیده سپر می‌شود.

خدمات سپر سازی:

  • صافکاری: صافکاری سپر برای رفع فرورفتگی‌ها و ناهمواری‌های ایجاد شده در اثر تصادف یا ضربه انجام می‌شود.
  • نقاشی: پس از صافکاری، سپر برای زیبایی و جلوگیری از زنگ زدگی نقاشی می‌شود.
  • جوشکاری: در صورت شکستگی سپر، می‌توان از جوشکاری برای ترمیم آن استفاده کرد.
  • ترمیم: ترمیم سپر شامل تعویض قطعات آسیب دیده و بازسازی بخش‌های شکسته یا فرسوده می‌شود.
  • تعویض: در صورتی که سپر به طور کامل آسیب دیده باشد، می‌توان آن را با یک سپر جدید تعویض کرد.

انواع سپر:

  • سپر فلزی: این نوع سپر از جنس فلزاتی مانند فولاد یا آلومینیوم ساخته می‌شود و مقاومت بالایی دارد.
  • سپر پلاستیکی: این نوع سپر از جنس پلاستیک‌های فشرده ساخته می‌شود و وزن سبک‌تر و قیمت ارزان‌تری دارد.

نکاتی در مورد سپر سازی:

  • قبل از سپردن خودرو به سپرسازی، از معتبر بودن و تخصص تعمیرکاران اطمینان حاصل کنید.
  • در مورد قیمت خدمات سپر سازی با تعمیرکار صحبت کنید و از قبل بر سر قیمت توافق کنید.
  • از تعمیرکار بخواهید که ضمانتی برای کیفیت کار خود ارائه دهد.

در اینجا چند نمونه از سپرسازی‌های معتبر در ایران آورده شده است:

  • سپر سازی مدرن: این سپرسازی در تهران واقع شده است و خدمات صافکاری، نقاشی، جوشکاری، ترمیم و تعویض سپر را ارائه می‌دهد.
  • سپر سازی رحیم: این سپرسازی در قدس واقع شده است و خدمات صافکاری، نقاشی و ترمیم سپر را ارائه می‌دهد.
  • سپوسازی رضا پاچیک: این سپرسازی در تهران واقع شده است و خدمات صافکاری، نقاشی، جوشکاری و تعویض سپر را ارائه می‌دهد.

قست های مختلف سپر ماشین

در ابتدای مقاله لازم است که قسمت ‌های مختلف سپر ماشین را مورد بررسی قرار دهیم و معرفی کنیم. آشنایی با این قسمت‌ ها باعث می ‌شود که شما در نهایت بتوانید بهتر با سپر سازی آشنا شوید. معمولاً سپر از قطعات فلزی و پلاستیکی ساخته می‌ شود. وظیفه سپر ماشین این است که در هنگام حوادث و تصادف ‌ها از وارد شدن فشار و ضربات به کابین ماشین جلوگیری کند. این قطعه نقشی کاملاً حفاظتی را در بدنه خودرو ایفا می ‌کند. خودرو دارای دو سپر جلو و عقب هستند که هر دو سپر وظیفه حفاظت از ماشین در هنگام تصادفات رانندگی را دارا هستند. سپر خودرو های جدید تر و امروزی ‌تر از سه قسمت مختلف تشکیل ‌شده است. طراحی سه ‌قسمتی این سپرها این امکان را می ‌دهد که در هنگام تصادفات ضربات بسیار بهتر شوند. اولین قسمت این سپر ها قسمت پیشانی سپر است. پیشانی سپر قسمتی است که باعث ایجاد ظاهری مناسب درس سپر ها می‌ شود و زیاد در بخش محافظت از خودرو نمی‌ تواند نقشی را ایفا کند. 
دومین قسمت سپر های امروزی، قسمت جاذب آن ‌ها است. این قسمت برای جلوگیری از وارد شدن ضربات مختلف به کابین خودرو طراحی ‌شده است. آخرین قسمت سپر، تیر عرضی سپر است. تیر عرضی سپر، مهم ‌ترین قسمت در ضربه ‌گیری سپرها است. این قسمت از سپر بیشترین میزان انرژی در تصادفات را جذب می ‌کند و باعث می‌ شود که ضربه ‌های مهلکی به بدنه خودرو وارد نشود. امروزه برای تولید سپر ها از آلیاژ های جدیدی استفاده می ‌شود. این آلیاژها دارای ویژگی‌ ها و خاصیت‌ هایی هستند که می‌ توانند ضربات وارده به خودرو را دفع کنند. اولین ویژگی این آلیاژ ها که باعث کاربردی ‌تر شدن آن‌ ها نیز شده‌ است انعطاف آن‌ ها است. همچنین آلیاژ های امروزی دارای مقاومت بیشتری در برابر ضربه هستند… امروزه ترکیب آلیاژ های فلزی و فیبر کربن و پلاستیک برای تولید سپر های خودرو استفاده می ‌شود.

تعمیر سپر
مراحل سپر سازی

مراحل ساخت سپر

در این قسمت از مقاله، می‌ خواهیم به بررسی مراحل ساخت سپر بپردازیم. آشنایی با مراحل ساخت سپر، باعث می‌شود که شما بهتر بتوانید مراحل تعمیر سپهر و سپر سازی را درک کنید. در ساخت سپر اتومبیل اولین گام انتخاب و برشکاری ورق ‌های فلزی است. در این گام از تولید سپر، ورق ‌های فلزی با استفاده از دستگاه‌ های لیزری برش، برش می ‌خورند و سپس با استفاده از دستگاه پرس خمکاری می ‌شوند. در گام بعدی از تولید سپر خودرو، پوششی کرومی برای جلوگیری از زنگ زدن سپر بر روی آن پوشیده می ‌شود. پس ‌از طی این مراحل پلاستیکی مذاب به سپر تزریق می‌ شود و در درون سپر سرد می شود. 
بعد از تزریق پلاستیک مذاب، نوبت این می ‌رسد که در شرایط خاص دمای پلاستیک مذاب کاهش یابد تا پلاستیک به ‌صورت یکنواخت سرد و سفت شود. بعد از این‌که این مراحل به ‌درستی انجام شد نوبت آن است که با استفاده از ورقه‌ های فایبرگلاس خمکاری نهایی سپر خودرو انجام شود. در آخرین مرحله از تولید سپر، نوبت پلیسه گری می ‌شود. پلیسه گری به این معنا است که قطعه‌ های اضافی سپر به‌ صورت کامل گرفته می ‌شود و در نهایت سپر آماده نصب بر روی خودرو است.

مراحل سپرسازی

پس ‌از آشنایی با قسمت ‌های مختلف سپر و مراحل مختلف ساخت سپر خودرو، اکنون می‌ توانیم به مراحل مختلف سپر سازی بپردازیم. بعد از این‌که خودرو ها در تصادفات رانندگی دچار ضربه و آسیب شده‌اند لازم است  سپر جلوی ماشین برای ترمیم به سپر سازی برود. سپر سازی دارای مراحل مختلفی است که در این قسمت می ‌خواهیم به بررسی تمامی این قسمت ‌ها بپردازیم. در مرحله اول سپر سازی، لازم است که فرد متخصص سپر آسیب ‌دیده را به ‌صورت کامل مورد بررسی قرار دهد. بعد از بررسی سپر، با توجه به ‌شدت ضربه وارد شده به سپر لازم است که متخصص تشخیص دهد که آیا می‌توان سپر را ترمیم کرد و یا لازم است که سپر به‌ صورت کامل تعویض شود. پس‌ از این مرحله اگر متخصص تشخیص داد که لازم است سپر ترمیم شود باید سپر به ‌صورت کامل از خودرو جدا شود و سپس از قسمت داخلی مورد بررسی قرار بگیرد تا شدت ضربه وارد شده و آسیب ‌های سپر از قسمت جلویی آن نیز مشخص شود.

بعد از بررسی کامل سپر، لازم است که قطعات شکسته ‌شده سپر با سیم مفتول به ‌هم چسبانده شوند تا راحت ‌تر و بهتر بتوان آن ‌ها را به یکدیگر جوش داد. بعد از انجام این مرحله با استفاده از جوش قسمت ‌های ترک ‌خورده و شکسته سپر کاملاً به ‌هم می ‌چسبند. پس است جوش دادن سپر و سرد شدن آن نوبت به آن می ‌رسد که محل ترک‌ خوردگی و شکستگی با استفاده از چسب ‌های شیمیایی محکم ترمیم شود. در این مرحله با استفاده از چسب ‌های بسیار قوی محل شکستگی کاملاً پوشانده می ‌شود تا محل آسیب ‌دیده بسیار مستحکم شود و از یکدیگر جدا نشوند. بعد از چسباندن مواد شیمیایی بر روی سپر، لازم است که مدتی صبر شود تا مواد شیمیایی روی سپر کاملاً خشک شوند. بعد از انجام این مرحله لازم است که درون و بیرون سپر کاملاً سنباده زده شود تا سپر کاملاً یکدست شود. بعد سمباده زدن، سپر آماده‌ی رنگ ‌آمیزی می‌شود.

قیمت سپرسازی

پس‌ از بررسی مراحل سپر سازی، لازم است که به قیمت سپر سازی و عوامل مؤثر بر آن بپردازیم. بسیاری از افرادی که خودرویشان در تصادفات و حوادث رانندگی دچار مشکل شده ‌است در رابطه با ترمیم سپر دارای دغدغه ‌هایی هستند. چند عامل مختلف بر قیمت سپر سازی خودرو تأثیر می ‌گذارد. اولین عامل تاثیر گذار بر قیمت سپر سازی خودرو، مدل ماشین آسیب دیده ‌است. معمولاً ماشین‌ های خارجی و گران ‌قیمت دارای پیچیدگی‌ های بیشتری در مراحل ترمیم سپر هستند. ب همین علت است که ترمیم سپر این ماشین ‌ها دارای قیمت بیشتری است. عامل تأثیر گذاری بعدی برق قیمت ترمیم سپر ماشین‌ ها، میزان ضربه وارد شده و مقدار آسیبی است که سپر ماشین دیده است. 
هر چه قدر که سپر ماشین آسیب بیشتری دیده باشد، برای ترمیم آن لازم است که تعمیرکار مراحل بیشتر و پیچیده ‌تری را طی کند. پس ب همین علت است که این عامل تاثیر زیادی بر قیمت سپر سازی دارد. عامل بعدی ‌ای که به هر قیمت ترمیم سپر تاثیر دارد تعمیرگاهی است که شما ماشین خود را به آن می ‌سپارید. معمولاً تعمیرگاه ‌های مختلف قیمت‌ های مختلفی را برای ترمیم سپر خودرو دارند. شما می ‌توانید با پرس‌ و جو از چند تعمیرگاه مختلف در نهایت بهترین قیمت برای ترمیم سپر ماشین خود را پیدا کنید.

تعمیر سپر در محل

یکی از خدماتی که امروز تعمیرگاه‌ ها در اختیار مشتریان خود قرار می ‌دهند که، انجام تعمیرات مختلف خودرو در محل است. تعمیر در محل به این معنا است که شما می ‌توانید برای تعمیر خودروی خود، لازم نیست به یک تعمیرگاه مراجعه کنید و می ‌توانید از خدمات تعمیر در محل استفاده کنید. تعمیر و ترمیم سپر خودرو نیز یکی از خدماتی است که امروز تعمیرگاه‌ های مختلف به‌ صورت تعمیر در محل در اختیار مشتریان خود قرار می ‌دهند و اگر سپر خودروی شما دچار مشکلات نه‌ چندان جدی و جزئی شده باشد لازم نیست که شما حتما به تعمیرگاه مراجعه کنید و زمان زیادی را برای این کار صرف کنید. 
شما می‌ توانید با استفاده از خدمات تعمیر سپر در محل از تعمیرکار بخواهید که خودرو شما را در محل ترمیم کند. البته همیشه نمی ‌توان تمامی خدمات تعمیر سپر را در محل انجام داد. اما تعمیرکار شما با مراجعه و بررسی سپر شما می‌ تواند تشخیص دهد که آیا لازم است ماشین شما به تعمیر گاه انتقال پیدا کند یا خیر در صورت نیاز می ‌تواند به شما بگوید که لازم است به ماشین به تعمیرگاه انتقال پیدا کند. خدمات تعمیر در محل باعث راحتی بیش تر افراد شده است و افراد بیشتری در حال جذب شدن به استفاده از این خدمات هستند.

به قسمت جلویی و عقبی ماشین ‌ها سپر گفته می ‌شود. معمولاً این قسمت ‌ها در تصادفات رانندگی بیشتر از سایر قسمت‌ ها دچار حادثه می‌شوند. این قسمت‌ ها برای این طراحی‌ شده اند که در صورت بروز حادثه ضربه به کابین خودرو وارد نشود و سپر آن ضربه را دفع کند. سپر خودرو از سه قسمت مختلف تشکیل ‌شده است که هر کدام از این قسمت ‌ها دارای نقشی متفاوت در دفع ضربات هستند. ما در این مقاله به بررسی روش ‌های ساخته یک سپر خودرو پرداختیم. همچنین مراحل مختلف سپر سازی را نیز مورد بررسی قرار دادیم. سپر سازی به کار هایی گفته می ‌شود که برای ترمیم سپر های آسیب‌ دیده خودرو ها انجام می ‌شود. ترمیم سپر دارای مراحل مختلفی است که در این مقاله به‌ صورت کامل این مراحل را مورد بررسی قرار دادیم. یکی از خدماتی که امروز تعمیرگاه‌ ها در اختیار مشتریان خود قرار می ‌دهند خدمات تعمیر در محل است که در این مقاله به بررسی این نوع از خدمات نیز پرداختیم.

سپرسازی ماشین های خارجی 

ماشین‌های خارجی در طراحی بدنه شان، به نسبت ماشین‌های ایرانی دارای پیچیدگی‌های بیشتری هستند. ب همین علت است که اگر سپر این ماشین‌ها دچار ایراد شود، لازم است که تعمیرکار وقت بیشتری را برای تعمیر آن صرف کند. معمولاً برخی از تعمیرگاه ‌ها به ‌صورت اختصاصی کار تعمیر و ترمیم ماشین‌ های خارجی را انجام می ‌دهند. افرادی که دارای ماشین‌ های خارجی هستند می‌ توانند با مراجعه به این تعمیرگاه ‌ها کار ترمیم ماشین خود را به افراد متخصص در این حوزه بسپارند. معمولاً هزینه سپر سازی ماشین ‌های خارجی به نسبت سپر ماشین‌ های ایرانی بیشتر است. زیرا ترمیم این سپر ها وقت بیشتری را از تعمیر کار می‌ گیرد. البته لازم است به این نکته نیز اشاره کنیم که سپر ماشین ‌های خارجی معمولاً دارای مقاومت بسیار بیشتری به نسبت سپر ماشین‌ های ایرانی هستند و کمتر دچار حادثه می‌ شوند.

سپرسازی ماشین های خارجی