صافکاری بدون رنگ کاپوت
صافکاری بدون رنگ کاپوت در مواقعی انجام می گیرد که رنگ کاپوت خودرو ریزش پیدا نکرده و یا به گونه ای آسیب ندیده که در زمان صافکاری به رنگ کاپوت صدمه وارد شود، در حال حاضر خودرو به عنوان یک سرمایه به شمار می آید. برای حفظ و جلوگیری از آسیب دیدن این سرمایه باید از خودرو خود بیشتر از هر محصول دیگری مراقبت نمایید، به دلیل اینکه خودرو یک وسیله نقلیه است که احتمال تصادف و یا وارد شدن صدمه به آن بسیار زیاد می باشد. از طرفی در صورتی که پس از تصادف خودرو شما به رنگ کردن نیاز داشته باشد قیمت آن کاهش می یابد، مهم نیست که شما یا طرف مقابل مقصر تصادف هستید. به هر حال خودرو آسیب می بیند که در چنین شرایطی اگر قسمت کاپوت خودرو آسیب دید صافکاری بدون رنگ کاپوت بهترین روش برای حل این مشکل خواهد بود.
مراحل صافکاری بدون رنگ کاپوت
اولین کاری که صافکار برای انجام صافکاری بدون رنگ کاپوت انجام می دهد این است که با استفاده از سمباده و آب برای تمیز و صیقلی کردن سطح درونی کاپوت اقدام می کند تا ضربات مورد نیاز به طور دقیق به قسمت های لازم وارد گردند. در دومین مرحله گرم شدن قسمتی از کاپوت که باید صاف گردد به وسیله شعله مستقیم در پشت قطعه انجام می گیرد تا از این طریق ورق فلزی نرم و همچنین ویژگی چکش خواری آن تا حد قابل توجهی بالا رود. صافکار برای رساندن بخشی از کاپوت به فرم صحیح با استفاده از چکش شروع به وارد کردن ضربه می کند و سپس قطعه را در زیر نور خورشید قرار می دهد و موج گرفتن را مرحله به مرحله و از درشت تا ریز از طریق فنرها آغاز می نماید و در نهایت خطوط و قوس ها ترمیم میشوند.
تعمیر و خش گیری کاپوت خودرو
یکی از مهمترین قسمتهای بدنه خودرو، کاپوت خودرو است، کاپوتها پوششی برای موتور اتومبیل هستند و به همین علت قطعه بسیار مهمی در بدنه ماشین هستند که در معرض آسیب زیادی نیز هستند. کاپوتها در اثر تصادفات ممکن است به راحتی دچار خط و خش، قر شدگی یا حتی جمع شدگی گردند. سلامت کاپوت در ظاهر خودرو و ایمنی آن تاثیر بسیاری دارد، در نتیجه استفاده از یک صافکار حرفه ای و کاربلد لازمه رسیدگی به کاپوت ماشین است.
صافکاری کاپوت
کاپوت اتومبیل به عنوان یکی از قطعات بسیار آسیب پذیر بدنه خودرو شناخته میشود که باید در صافکاری آن دقت زیادی خرج شود. خط و خشهای جزیی و بریدگیهای کم عمق را یک صافکار حرفه ای میتواند به راحتی با استفاده از صافکاری بی رنگ و پولیش کاری ترمیم نماید. یکی از مهمترین صدماتی که به کاپوت وارد میشود تگرگ خوردگی است که با استفاده از دستگاههای تگرگ کشی توسط صافکار رفع میشود. تنها کافی است یک صافکار حرفه ای را بیابید. در برخی مواقع صافکاری بی رنگ به تنهایی جوابگوی تعمیر کاپوت آسیب دیده نمی باشد در نتیجه صافکار ناگزیر از صافکاری و نقاشی کاپوت میشود. در برخی تصادفات شدید نیز صدمات وارده به کاپوت به قدری شدید است که هیچ راهی برای ترمیم آن نیست در نتیجه صافکار مجبور به تعویض کاپوت خودرو میشود. کاپوتهای فابریکی که در بازار هستند به طور کل فاقد رنگ هستند و لازم است صافکار با انتخاب رنگ مناسب بدنه خودرو کاپوت جدید را رنگ کرده و آن را نصب نماید.
توجه داشته باشید که تنها صافکاران با تجربه و حرفه ای میتوانند رنگ قطعات تعویضی را با رنگ بدنه اتومبیل یکی درآورند به گونه ای که تعویض قطعه به راحتی قابل تشخیص نباشد.
تاثیر صافکاری بی رنگ کاپوت در قیمت فروش خودرو
صافکاری بدون رنگ کاپوت یکی از کارهایی میباشد که با استفاده از آن می توان آسیب دیدگیهای مربوط به قسمت کاپوت خودرو را بهترین شکل ممکن تعمیر کرد، اما میزان قیمت آن را در زمان فروش کاهش ندهد. در صورتی که شما هم جزء آن دسته از کسانی می باشید که قصد فروش خودرو خود را دارید ولی خودرو فرورفتگی دارد باید بدانید که هنگام فروش از قیمت خودرو کاسته می شود، به همین جهت برای درست و ترمیم کردن این فرورفتگی ها می بایست به یک تعمیرگاه مراجعه نمایید. توجه داشته باشید که امکان دارد فردی که قرار است این آسیب ها را برطرف کند به دلیل عدم داشتن تجربه کار وضعیت را بدتر کند، پس توصیه می شود انجام این کار را به صافکاری بسپارید که در این زمینه از تجربه و تخصص کافی برخوردار می باشد.
مقایسه صافکاری با رنگ و بدون رنگ کاپوت
قبل از اینکه تفاوت صافکاری بدون رنگ کاپوت و صافکاری با رنگ را بررسی کنیم ابتدا بهتر است که یک توضیح کامل در مورد صافکاری ارائه دهیم، صافکاری جزء یکی از گروه های تعمیر ماشین به حساب می آید که به تعمیرات بدنه و شکل ظاهری خودرو مرتبط است. به طور کلی باید باید گفته شود شامل فعالیت هایی می شود که توسط صافکار جهت تعمیر کردن قسمتی بدنه اتوموبیل بر روی آن صورت می گیرد و صافکاری در دو گروه با رنگ و بدون رنگ یا بی رنگ قرار می گیرد. از نام هر دو گروه می توان متوجه شد که از نظر رنگ کردن بدنه اتوموبیل پس از انجام دادن مراحل صافکاری با یکدیگر تفاوت دارند، اگر در تصادف کاپوت خودرو آسیب ببیند یک صافکار حرفه ای با توجه به میزان شدت آسیب صافکاری بدون رنگ کاپوت و یا با رنگ را انجام می دهد.
موارد استفاده از صافکاری بی رنگ کاپوت
لازم به ذکر است که در بعضی از مواقع نیازی نیست که برای صافکاری بدون رنگ کاپوت خودرو خود اقدام نمایید یا اینکه مشکل کاپوت با صافکاری برطرف نشود، افراد به طور معمول زمانی به انجام این کار نیاز پیدا می کنند که تصادف های کوچک برای آنها رخ داده است. در تصادف های کوچک اگر رنگ کاپوت خودرو از بین نرفته باشد صافکار برای تعمیر آن روش صافکاری بدون رنگ را مورد استفاده قرار می دهد، اما در صورتی که شدت تصادف تا حدی بوده که باعث از بین رفتن رنگ کاپوت شده است صافکار باید از طریق رنگ کردن دوباره مشکل رنگ ریختگی آن را حل کند. بنابراین نتیجه می گیریم که شدت تصادف تعیین می کند که صافکار کدام نوع صافکاری را برای تعمیر کاپوت اتوموبیل انجام دهد و همیشه نمی توان صافکاری بدون رنگ را انتخاب کرد.
معایب صافکاری بی رنگ کاپوت
صافکاری بدون رنگ کاپوت علاوه بر مزایا دارای یک سری معایب نیز می باشد که بهتر است با آنها آشنا شوید، گاهی اوقات برای انجام این نوع صافکاری باید مقدار زیادی لیسه را مورد استفاده قرار داد که این مسئله امکان دارد ناهمواری های گوناگون را بر روی کاپوت به وجود آورد. در برخی از موارد نیز لازم است که صافکار حجم بالایی از پولیش را به کار گیرد و این موضوع وارد کردن صدمه به رنگ کاپوت خودرو را به دنبال دارد و قسمتی که صدمه دیده است را کدر و دچار رنگ پریدگی خواهد کرد. به همین دلیل نظر تعداد زیادی از متخصصان و کارشناسان این است که تنها زمانی صافکاری بدون رنگ برای تعمیر و ترمیم کاپوت خودرو انجام شود که بهترین و مطلوب ترین نتیجه حاصل گردد و این مورد نیز توسط یک صافکار مجرب تشخیص داده می شود.